Referenties

Grote en kleine organisaties besteden de inrichting en het beheer van hun ICT-omgeving uit aan Lagarde Groep. We zijn actief in onder meer de volgende branches: zakelijke dienstverlening, stichtingen en belangenorganisaties, zorg, handel en industrie en onderwijs. We werken nauw met onze klanten samen – als partners. Meedenkend, betrokken, proactief. Dat vertaalt zich in ICT-oplossingen die maximaal afgestemd zijn op de organisatie. We kunnen ons voorstellen dat u daar meer van wilt weten. Lees daarom de klantverhalen op deze website. Bent u benieuwd of we (meer) referenties in uw branche hebben? Neem dan contact met ons op.

Klant beoordeelt positief

Bekijk onze referentiecases

Christelijk Lyceum Veenendaal

Een scholengemeenschap waarbij de ICT gemigreerd dient te worden, zonder dat dit de ‘schoolactiviteiten’ belemmerd. Een uitdagend en interessant project!

Fruitypack

“Wij zijn fruitspecialisten. We willen gewoon dat ICT werkt en dat Lagarde Groep ons ontzorgt. Lagarde Groep wil meedenken over onze ICT-strategie en processen helpen optimaliseren. Dat was één van de redenen dat we voor Lagarde Groep kozen. Ze monitoren en beheren voortdurend onze systemen. Eens per kwartaal bespreken ze hun bevindingen en komen ze met aanbevelingen.”

Kiwa CMR

Wat hebben varkens, zwerfafval, water, nieuwe haringen en taxi’s met elkaar gemeen? Inderdaad, ze worden op gezette tijden gecontroleerd door Kiwa CMR. De 600 medewerkers zijn daarbij afhankelijk van ICT-voorzieningen, maar daar ligt niemand wakker van.

Stouten & Wijnen

Een belangrijke voorwaarde om verdere groei van Stouten & Wijnen Accountants te realiseren, is een professioneel ingerichte ICT-omgeving. Het accountantskantoor haalt meer uit de ICT-infrastructuur en profiteert van de vele voordelen van de cloud.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren