Netwerkbeheer

Het beheer van uw netwerk

Uw netwerk is het hart van uw ICT omgeving. Misschien zelfs het hart van uw organisatie. Dat merkt u op het moment dat er zich een storing voordoet. Hoelang zijn uw medewerkers productief zonder e-mail en internet? Welke processen liggen er stil als de server hapert? Wat is het gevolg als u een dag lang geen informatie kunt delen? Een betrouwbaar netwerk is een voorwaarde voor uw business. Wij snappen de rol van goed netwerkbeheer in uw totale bedrijfsproces en nemen dit graag voor u uit handen.

Netwerkbeheer toegelicht
ICT-beheer uitbesteden

Netwerkbeheer uitbesteden

Professioneel beheer is een voorwaarde, gezien het belang van uw netwerk voor uw organisatie. Als het aan ons ligt, hoeft u niet groot te zijn om professioneel te werken. En waarom zou u zelf investeren in kostbare kennis en tools als u het netwerkbeheer kunt uitbesteden? Verzeker uzelf van continuïteit en kwaliteit en verken de mogelijkheden van het uitbesteden van uw ICT Lagarde Groep.

Netwerkbeheer: aanspreekpunt

Uw netwerk wordt door ons continu gemonitord en onderhouden. Dit doen wij voor een vast bedrag per maand, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bij vragen of incidenten is de ICT-helpdesk van Lagarde Groep het centrale aanspreekpunt. Als ‘single point of contact’ schakelen wij waar nodig de juiste leverancier in. Dat biedt rust en stabiliteit.

Kansen voor uw organisatie

Netwerkbeheer gaat niet alleen over een betrouwbare infrastructuur. Het gaat niet alleen over beveiligde verbindingen. Als er érgens interessante mogelijkheden zijn om uw bedrijfsvoering te optimaliseren, is het wel op het gebied van netwerkbeheer. Bijvoorbeeld het koppelen van vestigingen en het ontsluiten van applicaties via internet. Of het draadloos werken op een tablet of pc en de integratie van data en spraak. Oplossingen die alles te maken hebben met uw doelstellingen. Of u nu groeit, krimpt, flexibeler wilt worden of wilt besparen: ICT moet uw wensen en processen ondersteunen. We denken graag met u mee!

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren