ICT-beheer

Veel bedrijven zijn in toenemende mate afhankelijk van een goedwerkende ICT-omgeving. Een storing in het netwerk, niet-werkende applicaties en haperende systemen kunnen funest zijn voor uw continuïteit en kunnen zelfs uw gehele bedrijf platleggen. Naast het inrichten van een optimale ICT-omgeving, is het onderhoud hiervan daarom net zo belangrijk. Lagarde Groep verzorgt voor u het netwerkbeheer, werkplekbeheer en managed hosting. ICT-beheer voor een vast bedrag per maand. Zo kunt u zich met een gerust hart focussen op uw bedrijf.

ICT-beheer in kantoorruimte
ICT-beheer uitbesteden

ICT beheer uitbesteden

De complexiteit van ICT en het ICT-beheer wordt steeds groter en daar is groeiende kennis voor nodig. Lagarde Groep heeft deze kennis altijd in huis. Het is onze missie u te helpen uw doelstellingen te realiseren en daarbij maken we gebruik van de juiste inzet en ondersteuning van ICT. Gaat u dit zelf doen of juist uitbesteden?

Referenties waar wij trots op zijn!

“Zonder netwerk ligt alles stil bij ons. Sterker nog: als onze ICT-omgeving niet functioneert, hebben ook onze klanten daar last van. Om dit adequaat op te lossen, heeft Lagarde Groep een uitwijkvoorziening gerealiseerd. Elke dag worden alle data en applicaties gebackupt op een externe server in een datacenter.”

Eric-Jan Mostert
Manager financiën en ICT, Kiwa CMR

“Al tijdens het offertetraject dacht Lagarde Groep actief met ons mee. Meerdere oplossingen werden aangereikt. Deze pro-activiteit spreekt ons erg aan omdat ook wij op eenzelfde manier communiceren met onze klanten.”

Co Stouten
Directeur, Stouten & Wijnen

Managed hosting

Veel bedrijven zijn in toenemende mate afhankelijk van de continuïteit van systemen en goedwerkende software. En dat terwijl deze steeds complexer worden en daarmee ook meer onderhoud vergen. Met Managed Hosting van Lagarde Groep heeft u hier geen omkijken meer naar.

Netwerkbeheer

Uw netwerk is het hart van uw ICT-omgeving. Misschien zelfs het hart van uw organisatie. Dat merkt u op het moment dat er zich een storing voordoet. Hoelang zijn uw medewerkers productief zonder e-mail en internet? Wij snappen de rol van goed netwerkbeheer in uw totale bedrijfsproces en nemen dit graag voor u uit handen.

Brainstorm ICT
“ICT-beheer voor een vast bedrag per maand.”
Werken met verschillende devices

Werkplekbeheer

De werkplek is en blijft een belangrijke plaats binnen uw organisatie. Maar waar voorheen het device helemaal centraal stond, is het nu de gebruiker die centraal staat. En zo hoort het ook! De slimste ICT-oplossingen zijn waardeloos als ze uw medewerkers niet optimaal ondersteunen bij hun dagelijkse werk. Het uitbesteden van werkplekbeheer kan een passende oplossing zijn.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren