ICT voor zakelijke dienstverlening

Bedrijven uit de zakelijke dienstverlening hebben met meerdere uitdagingen te maken. Bijvoorbeeld opslag van data, beschikbaarheid van uw systemen voor medewerkers én klanten en veiligheid. Lagarde Groep kijkt samen met u naar de strategische inzet van ICT, waarmee u voldoet aan de gestelde hoge eisen.

Overeenkomst zakelijke dienstverlening
Handen schudden - Zakelijke dienstverlening overeenkomst

Zakelijke dienstverlening en ICT

Er zijn nogal wat zaken om rekening mee te houden. Klanten steeds meer de behoefte om sneller en makkelijker toegang te hebben tot hun gegevens, overzichten en adviezen. Ook wordt de inzet van externen, zoals ZZP’ers, door de flexibilisering van de arbeidsmarkt steeds groter. Zij moeten ook toegang hebben tot bedrijfsdata en optimaal kunnen samenwerken met anderen. Daarnaast wordt bedrijfsinformatie steeds meer centraal opgeslagen. De efficiënte inrichting, hoge beschikbaarheid en optimale beveiliging van gegevens en systemen wordt daarmee steeds belangrijker.

Aan de andere kant moeten medewerkers ook steeds meer in staat zijn om altijd en overal te kunnen werken. ICT faciliteert deze mogelijkheid, maar dat zorgt tegelijkertijd voor een toenemende afhankelijkheid van goedwerkende en veilige oplossingen. Systemen moeten goed beschermd zijn tegen toenemende cybercriminaliteit, de beschikbaarheid van internetverbinding moet hoog zijn en applicaties moeten probleemloos werken.

Brainstorm ICT

“Zo hebben klanten hebben steeds meer de behoefte om sneller en makkelijker toegang te hebben tot hun gegevens, overzichten en adviezen.”

Hoe pakken we dit aan?

Lagarde Groep ziet ICT als strategische factor voor uw organisatie. Met onze oplossingen realiseren we een veilige en goedwerkende ICT omgeving op maat, zodat ICT uw organisatie daadwerkelijk ondersteunt in het behalen van uw doelstellingen. Om dit te kunnen doen kijken we samen naar uw bestaande processen én uw gewenste situatie. Welke kansen en uitdagingen biedt de toekomst? Welke kant wilt u met uw bedrijf op in de toekomst? We bekijken welke bewezen oplossingen hierbij aansluiten. Om draagvlak te creëren, onderzoeken we hoe we de oplossingen zo slim en effectief mogelijk kunnen implementeren. Ook maken we heldere afspraken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

ICT totaaloplossing

Of het nu gaat om cloudoplossingen, online samenwerken, flexibele werkplekken, disaster recovery of Office 365 voor de zakelijke dienstverlening: Lagarde Groep biedt u een totaaloplossing. Op die manier wordt alles ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerst door één partij. Dat geeft rust en stabiliteit, waardoor ICT voor de zakelijke dienstverlening ook daadwerkelijk bijdraagt aan uw optimale werkomgeving.

Benieuwd hoe die optimale werkomgeving er voor uw bedrijf eruit kan zien? Plan een brainstorm in met één van onze adviseurs!

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren