ICT in de zorg

De gezondheidszorg maakt grote veranderingen door. De vraag naar zorg stijgt terwijl het aantal zorgverleners gelijk blijft en de kosten steeds hoger worden. Er vindt daarom een verschuiving plaats naar digitale, gepersonaliseerde zorg. Met behulp van ICT kan de kwaliteit van de zorg namelijk verbeterd worden, of met minder arbeidskrachten en kosten gehandhaafd blijven. Wij hechten waarde aan bewezen oplossingen en stellen graag samen met u een strategisch plan van aanpak op. Op die manier kan ICT de zorg van de toekomst daadwerkelijk faciliteren.

Zorgmedewerker op tablet

Stabiele en veilige ICT in de zorg

Stabiliteit, continuïteit en veiligheid spelen een belangrijke rol bij het gebruik van ICT in de zorg. Hoge beschikbaarheid van systemen en applicaties en een goede beveiliging van gegevens en dossiers zijn cruciaal. De toenemende dreiging van cybercriminaliteit vormt hier een groot risico in. Met onze oplossingen realiseren we een veilige ICT omgeving, waarmee u positieve controle houdt op wat er gebeurt en u tegelijkertijd voldoet aan alle geldende eisen. Dankzij onze ervaring met ICT in de zorg zijn wij in staat om ICT dusdanig in te richten dat u en uw zorgverleners zich zorgeloos en efficiënt kunnen bezighouden met de zorg voor patiënten.

Brainstorm ICT

“Benieuwd naar de optimale ICT-omgeving voor uw zorginstelling? Plan een brainstorm in met één van onze adviseurs!”

Handen schudden overeenkomst

Hoe pakken we dit aan?

Samen kijken we naar uw bestaande processen, uw gewenste situatie en welke bewezen oplossingen hierbij aansluiten. Ook onderzoeken we hoe we deze zo slim en effectief mogelijk kunnen implementeren, zodat we draagvlak creëren bij alle betrokkenen. Hier maken we heldere afspraken over, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
 

ICT totaaloplossing

Of het nu gaat om cloudoplossingen, online samenwerken, flexibele werkplekken, disaster recovery of Office 365 voor de zorg: Lagarde Groep biedt u een totaaloplossing. Op die manier wordt alles ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerst door één partij. Dat geeft rust en stabiliteit, waardoor ICT ook daadwerkelijk bijdraagt aan betere zorg.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren