ICT voor productiebedrijven

Zonder ICT is er vaak geen productie. Het lijkt vanzelfsprekend dat de orders van de band rollen wanneer u op de knop drukt, maar wat gebeurt er als uw ICT-systemen plotseling uitvallen? Stopt dan de planning, zijn uw voorraden kwijt en ligt de productie stil? De juiste inzet van ICT is van belang voor de productiviteit, efficiëntie én continuïteit van uw bedrijf. Lagarde Groep kijkt samen met u naar uw productieprocessen en hoe we deze zodanig ondersteunen met onze ICT, zodat u het maximale uit uw productie haalt en u de kosten verlaagt.

ICT binnen productiebedrijven
Presentatie ICT productiebedrijf

Productiebedrijven en ICT

U wilt goed zijn in wat u doet, maar dit wel zo efficiënt mogelijk uitvoeren en het liefst ook nog eens kostenbesparend. Hoe complex of eenvoudig uw bedrijf ook is, de juiste ICT is altijd belangrijk en daar helpt Lagarde Groep u graag bij.

Brainstorm ICT

Lagarde Groep realiseert ICT oplossingen die altijd de security van uw productiebedrijf voorop stellen.

Betrouwbare en veilige ICT voor productie

Het is belangrijk dat uw systemen betrouwbaar zijn, u een goede back-up heeft én een calamiteitenplan. U wilt immers niet dat uw bedrijf onverhoopt stil komt te liggen en al uw gegevens verloren zijn. In het geval van een storing is het van belang dat alle processen zo snel mogelijk door draaien. Tot slot is het van belang om de security niet uit het oog te verliezen. Dit geldt voor uw medewerkers, maar zeker ook voor uw bedrijfsprocessen. Lagarde Groep realiseert ICT oplossingen die altijd de security van uw productiebedrijf voorop stellen.

Medewerker bekijkt dashboard ICT productie op scherm

Hoe pakken we dit aan?

Samen kijken we naar uw bestaande processen én uw gewenste situatie. Zijn de huidige processen bijvoorbeeld wel efficiënt gekoppeld? We onderzoeken welke bewezen oplossingen passen bij uw productiebedrijf en hoe we deze zo slim en effectief mogelijk implementeren. Op die manier zorgen we voor efficiëntie, continuïteit en de juiste productiviteit. We maken altijd duidelijke afspraken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

ICT totaaloplossing

Of het nu gaat om flexibele werkplekken, disaster recovery, cloudoplossingen of Office 365 voor productiebedrijven: Lagarde Groep heeft voor u een totaaloplossing. Met een totaaloplossing wordt alles ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerst door één partij. Dit zorgt voor productiviteit, efficiëntie en continuïteit binnen uw bedrijf. Het resultaat is een betrouwbaar systeem wat uw efficiëntie vergroot en uw kosten verlaagt.

Bent u benieuwd hoe de optimale werkomgeving voor uw bedrijf eruit kan zien? Plan een brainstorm in met één van onze adviseurs!

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren