ICT in het onderwijs

Het onderwijs ontwikkelt zich sneller dan ooit te voren. U krijgt toegang tot steeds meer innovaties, die ervoor zorgen dat leerlingen en docenten beter, sneller en makkelijker kunnen werken en leren. Tegelijkertijd betekent dit ook een toenemende afhankelijkheid van uw ICT omgeving, zoals snel internet en goedwerkende applicaties. Experimenteren met innovaties is daarom geen optie. Wij houden van bewezen oplossingen en hechten waarde aan zekerheid en soliditeit. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw docenten en leerlingen ook daadwerkelijk profijt hebben van een moderne werk- en leeromgeving.

Klaslokaal met devices
Toelichting ICT Security in het onderwijs

Security in het onderwijs

Daarnaast wordt u geconfronteerd met steeds strengere wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en privacy. Steeds meer processen vinden online plaats, waardoor u enerzijds kwetsbaarder bent voor bedreigingen van buitenaf. Daarnaast draagt u ook de verantwoordelijkheid voor het online gedrag van leerlingen terwijl zij op school zijn. Met onze oplossingen realiseren we een veilige ICT omgeving, waarmee u positieve controle houdt op wat er gebeurt en u tegelijkertijd voldoet aan alle geldende eisen.
Voor uw leerlingen

“Met professioneel ingerichte ICT kunt u erop vertrouwen dat uw docenten en leerlingen ook daadwerkelijk profijt hebben van een moderne werk- en leeromgeving.”

Hoe pakken we dit aan?

Samen kijken we naar uw bestaande processen én uw gewenste situatie. We onderzoeken welke bewezen oplossingen passen bij uw onderwijsinstelling en hoe we deze zo slim en effectief mogelijk kunnen implementeren. Op die manier creëren we draagvlak bij alle betrokkenen. We maken duidelijke afspraken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

ICT totaaloplossing

Of het nu gaat om cloudoplossingen, online samenwerken, flexibele werkplekken, disaster recovery of Office 365 voor het onderwijs: Lagarde Groep biedt u een totaaloplossing. Op die manier wordt alles ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerst door één partij. Dat geeft rust en stabiliteit, waardoor ICT in het onderwijs ook daadwerkelijk bijdraagt aan uw optimale werk- en leeromgeving.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren