ICT voor accountancy

De accountancybranche heeft te maken met toenemende digitalisering. Enerzijds is dit een uitdaging voor uw bedrijf, omdat een deel van uw werkzaamheden en diensten overgenomen kan worden door automatiseringsoplossingen. Anderzijds biedt het uw bedrijf ook kansen, omdat u met behulp van nieuwe technieken uw klanten nog beter van dienst kunt zijn. Lagarde Groep kijkt samen met u naar de strategische inzet van ICT, waarmee u uw bedrijfsdoelstellingen kunt behalen.

toelichting ICT voor accountantskantoor
Overleg ICT accountancy

Accountancy en ICT

Digitalisering zorgt voor een toenemende afhankelijkheid van goedwerkende en veilige ICT oplossingen. Internetverbindingen moeten een hoge beschikbaarheid hebben, applicaties probleemloos functioneren en systemen goed beschermd zijn tegen de toenemende cybercriminaliteit. De beveiliging van dossiers en gegevens speelt hierin een belangrijke rol. Met onze oplossingen realiseren we een veilige en goedwerkende ICT omgeving op maat, zodat ICT uw organisatie daadwerkelijk ondersteunt in het behalen van uw doelstellingen.

Brainstorm ICT
“Digitalisering zorgt voor een toenemende afhankelijkheid van goedwerkende en veilige ICT oplossingen.”

Hoe pakken we dit aan?

Wij zien ICT als strategische factor voor uw organisatie. Daarom kijken we samen naar uw bestaande processen én uw gewenste situatie. Waar wilt u heen groeien met uw bedrijf en welke kansen en uitdagingen biedt de toekomst? We onderzoeken welke bewezen oplossingen hierbij aansluiten en hoe we deze zo slim en effectief mogelijk kunnen implementeren. Op die manier creëren we draagvlak in uw organisatie, wat bepalend is voor het succes van het gebruik van ICT. Hier maken we heldere afspraken over, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

ICT totaaloplossing

Of het nu gaat om cloudoplossingen, online samenwerken, flexibele werkplekken, disaster recovery of Office 365 voor accountancy: Lagarde Groep biedt u een totaaloplossing. Op die manier wordt alles ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerst door één partij. Dat geeft rust en stabiliteit, waardoor ICT ook daadwerkelijk bijdraagt aan uw optimale werk- en leeromgeving.

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren