ICT voor uw branche

Verschillende branches hebben te maken met verschillende uitdagingen op het gebied van ICT. Hoewel het voor alle bedrijven en instellingen belangrijk is dat ze efficiënt, veilig en zorgeloos kunnen werken, ziet de inrichting van de ICT omgevingen er toch vaak net anders uit. Lagarde Groep is gespecialiseerd in strategische ICT oplossingen voor de zorg, het onderwijs, accountancy, productiebedrijven en zakelijke dienstverlening. We snappen wat er speelt in deze branches en hebben veel ervaring met ontwikkeling, implementatie en het beheer van een totaaloplossing. Zo zorgen we ervoor dat ICT daadwerkelijk een succesfactor is voor uw organisatie!

gebouw Entris

ICT-oplossingen voor verschillende branches

ICT en onderwijs

Het onderwijs ontwikkelt zich sneller dan ooit te voren. U krijgt toegang tot steeds meer innovaties, die ervoor zorgen dat leerlingen en docenten beter, sneller en makkelijker kunnen werken en leren. Tegelijkertijd betekent dit ook een toenemende afhankelijkheid van uw ICT omgeving, zoals snel internet en goedwerkende applicaties.

ICT en zorg

De gezondheidszorg maakt grote veranderingen door. De vraag naar zorg stijgt terwijl het aantal zorgverleners gelijk blijft en de kosten steeds hoger worden. Er vindt daarom een verschuiving plaats naar digitale, gepersonaliseerde zorg. Met behulp van ICT kan de kwaliteit van de zorg namelijk verbeterd worden, of met minder arbeidskrachten en kosten gehandhaafd blijven.

ICT voor productiebedrijven

Zonder ICT is er vaak geen productie. Het lijkt vanzelfsprekend dat de orders van de band rollen wanneer u op de knop drukt, maar wat gebeurt er als uw ICT-systemen plotseling uitvallen? Stopt dan de planning, zijn uw voorraden kwijt en ligt de productie stil?

ICT en accountancy

De accountancybranche heeft te maken met toenemende digitalisering. Enerzijds is dit een uitdaging voor uw bedrijf, omdat een deel van uw werkzaamheden en diensten overgenomen kan worden door automatiseringsoplossingen. Anderzijds biedt het uw bedrijf ook kansen, omdat u met behulp van nieuwe technieken uw klanten nog beter van dienst kunt zijn.

ICT en zakelijke dienstverlening

Bedrijven uit de zakelijke dienstverlening hebben met meerdere uitdagingen te maken. Zo hebben klanten hebben steeds meer de behoefte om sneller en makkelijker toegang te hebben tot hun gegevens, overzichten en adviezen.
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren