Neem afscheid van de tape: kies voor online back-uppen!

Wat een ontspannen gevoel als u met het online back-upsysteem van Entris werkt! U weet gewoon: op elk moment van de dag zijn mijn bestanden veilig. Zelfs als uw bedrijfspand afbrandt, beschikt u nog over al uw data. Even de bestandsversie van vorige week dinsdag opvragen? Per ongeluk een rapport overschreven door een leeg document? Een documentje van een paar jaar terug raadplegen? Geen probleem. Deze back-up en archiveringsoplossing heeft een fenomenaal geheugen en onthoudt alle wijzigingen.

De oplossing is bijzonder handig. En nog efficiënt ook. Alleen de (delen van) bestanden die zijn gewijzigd, worden ge-upload, waardoor een dure, snelle internetverbinding meestal niet nodig is. U beschikt altijd over de laatste versie, omdat alle bestanden veilig zijn opgeslagen. Maar dat niet alleen. De IASO-software onthoudt zelf welke wijzigingen worden gebackupped. U kunt daardoor altijd tussentijdse versies terugzetten.

 

U kunt de back-up maken op een computer in het netwerk. Dat is al bijzonder gemakkelijk, omdat u nooit meer tapes hoeft te wisselen. Maar Entris adviseert in de meeste gevallen om voor online back-up te kiezen. Uw bestanden staan dan veilig in een datacenter. Bij schade aan uw bedrijfsnetwerk gaan er dus geen gegevens verloren! Het versturen van de data is streng beveiligd conform de standaarden van de  FBI en de CIA. U kiest zelf uw beveiligingscode.
 
Entris geeft u graag advies bij het inrichten van een back-upvoorziening. Wacht niet tot u de noodzaak ervan ondervonden hebt. Als u het goed hebt geregeld, is dat een zorg minder!

Bel ons voor meer informatie op 0318 - 439 400 of mail naar sales@entris.nl voor een vrijblijvende offerte.
NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven op
het gebied van ICT-
ontwikkelingen? Meld u
aan voor onze nieuwsbrief.